"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

søndag 13. juni 2010

Ut på tur!

- Endelig, og alt for seint, men likevel...har krabbelurebarna fått sin første og etterlengtede tur til dyreparken i Kristiansand! Kan du skjønne hvor vanskelig det skal være å få somlet seg av gårde til enkelte aktiviteter...? 
Vi har hatt en stor-helg, med masse opplevelser og kos! Masse flott å se, - men jeg tapte nok hertet aller mest til herlige Kardemomme by! 
- Så utrolig nydelig laget, masse små fine detaljer, delikate farger og alle de ansatte kledd i helt riktige kostymer. - Og tostemt syngende, kjekke trikkeførere...! Storveies!!!
- Nå er ungene 7 og 9 år, og på en måte litt store, - men samtidig store nok til å sette pris på en del ting de ikke ville fått med seg tidligere. - Og kanskje vil de også huske noe av denne turen for ettertiden...:)
- Og jammen fant ikke mor litt hage-inspirasjon til eget bruk på Ku-toppen!? Denne lille boden med grønsakkasser foran er jo presis som bua vår kunne blitt...Slike hyller og kasser må vi lage ved anledning...! - Morfar? Vil du hjelpe....??? :)

I morgen skal dere få se noen bilder fra hotellet vi brukte opp bonus-poengene våre på.
Der var det nemlig også noen artige ting til inspirasjon!
Ha en god søndags kveld.

3 kommentarer:

 1. He he så artig. Me var i Dyreparken i påsken, og dette innlegget kunne ha vore signert av meg. Eg elska Kardemommeby, og den grønnsakshagen og boden fall eg også for :)

  Herleg innlegg under her også, såååå kjekt at mange fleire finn vegen inn til deg nå :) Det er vel fortjent. Bloggen din er knallkoseleg.

  Stor klem frå Linda

  SvarSlett
 2. Det så ut som en veldig kjekk dag!

  SvarSlett
 3. Vi har også vært i dyreparken i år- mai- ganske tidlig:). Kjempekos for store og små!
  Veldig flotte bilder du har tatt, kjekt å se:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...