"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

tirsdag 8. juni 2010

Belønning for store og små.

Det ble en lang konsertdag. Men med 500 tilskuere ble det knall-suksess, og alle var stor-fornøyde! Etterpå var det godt å komme hjem, vaske av seg svette og sminke, innta kveldsmat og innvilge seg en rolig lesestund på sengekanten. Mamma hadde sjøl innvilget seg en liten belønning, som dere ser over...:)
For bror leser vi Robinson Crusoe for tiden. Den er en FANTASTISK beretning, - ingen av oss voksne husket at den var SÅ BRA!!!  Vi nærmest slåss om å få lese høyt fra den, - den anbefales på det varmeste, aller mest for en nysgjerrig og eventyrlysten gutt eller jente i ca 9 års alderen...
Vi er skikkelig i gang med å plukke ned klassikerne for tiden. For vesla leser vi om Heidi. Johanna Spyris herlige skildring av den sprelske lille jenta som mykner farfars bryske oppsyn, sjarmerer fortsatt. Vi nyter skildringene, og menneskenes nærhet til dyr og natur i begge bøkene. For Krabbelurene er lesestunden en av dagens kjæreste ritualer. Ha en god, lesende tirsdagskveld, - om det nå er literære klassikere eller interiørmagasiner...:) 

3 kommentarer:

  1. Så koselig avslutning på tirsdagskvelden :-)

    SvarSlett
  2. Kjekke bøker:). Vi har også lesestund om kvelden, veldig koselig:). Ha en fin dag.

    SvarSlett
  3. Krabbelurabarna og krabbelurepappan ga en fantastisk fin jubileumsforestilling i går, og krabbelurebarna fortjente virkelig å bli lest for. Vi gamlekrabbene koset oss og kunne nyte av den fine musikken og dansen i den lune junikvelden.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...