"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

fredag 18. juni 2010

- Rent bord!

I maaaange dager hadde det store bordet i spisesstua vært fullt av gamle bilder. Fotoalbumer og limstifter fløt utover, - men mor ryddet ikke. Det skulle ikke ryddes før alle bildene var satt inn...basta! Dermed ble det veldig deilig når det endelig en fredag var et tomt, nyskurt bord som møtte de som kom hjem fra jobb og skole.  Det var nesten som om rommet ble større...

Denne skåla tror jeg er kommet fra svigermor. Den er fra Figgjo, og jeg er veldig glad i den.
Nydelig kompassrose inni.
Smørblomster er en kort, intens lykke. De drysser nesten så fort de kommer i vasen, - men bare gleden ved å plukke de sprø, slanke stilkene er verdt det! Her fikk de selskap av Kjempemarikåpe fra hagen, som straks blomstrer nå. 
Krabbelurene går inn i en planløs helg. Været avgjør om det blir båttur eller svensk bryllyp eller fotball-vm på tv...Kose oss skal vi uansett.
- God helg til alle blogg-lesere! 

2 kommentarer:

  1. Jeg er mektig imponert over at du fullførte fotoalbumprosjektet. Vet med meg selv at jeg hadde gitt opp i alt rotet og ikke kommet til veis ende. Gratulerer!

    SvarSlett
  2. Enda eit innlegg med flotte bilder!! :)

    Hadde det ikkje vore for drukningsfaren skulle eg og tatt meg ein tur ut for å plukke markblomster... Så godt med friske blomster i stova når det er helg, og no er jo markblomstrane såå fine!

    Ha ein god dag!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...