"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

torsdag 10. juni 2010

Takk og takk...


Dagens innlegg er en hyllest til Feen, og alle dere som hun har bragt til Krabbelurene de siste dagene. Jeg er fortsatt litt i sjokk over hvor mange som plutselig fant veien til den lille bloggen vår...og jeg må takke dere alle for søte tilbakemeldinger på bildene som har vært lagt ut. 
- Det er veldig hyggelig med positive tilbakemeldinger, og jeg har satt utrolig pris på det!!!
Kontakten med  Feen begynte med at jeg kommenterte en av barnetegningene hun hadde på veggen, - for det liker jeg også! I dag legger jeg dermed ut disse bildene, av kjøkkenkroken vår med barnas gjengivelse av de fire i familien bak...he..he..
De som kjenner oss kan nok ikke unngå å ane en viss likhet med virkeligheten.
Det gjør bildene ekstra sjarmerende synes vi! Det er blitt noen år siden ungene laget dem nå, men de ler fortsatt av dem og bildene diskuteres stadig når venner er på besøk. Særlig det faktum at Krabbelurefar som i virkeligheten bare er blid har fått et noe morskt oppsyn i glass og ramme...Ja, ja, litt temprement får man tåle i kunsten!
Ha en god torsdags kveld, og nyt følelsen av at helgen nærmer seg.

5 kommentarer:

 1. Utrolig kule bilder! Når min datter har kommet litt over en-strek -på hvert-ark perioden sin, skal jeg også ramme inn litt kunstverk! Rammen og opphenget gjør så mye for helhetsinntykket!

  SvarSlett
 2. Flotte portrett barna har laget! Viktig å verdsette bildene med glass og ramme.Utrolig morsomt å se at antall besøkende øker for hver dag. Jeg er ikke overrasket for du har en flott blogg, her må jeg innom hver dag.. Sylvia

  SvarSlett
 3. Så kule bilder! Og de blir sikkert bare morsommere og morsommere som tiden går!
  Superfin blogg du har, hit kommer jeg gjerne igjen!
  God helg!

  SvarSlett
 4. Nå har jeg lest igjennom hele bloggen din og liker den skikkelig godt! Dette var mye kjekkere enn å lese til eksamen!

  Hilsen Kristin :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...