"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

onsdag 25. august 2010

- Historien om de kule ungene, del 2.Husker dere alle de fine ungene vi tok bilde av for skolekorpset i våres?
- og alle "reklameplakatene" vi pepret skolen med på 17.mai for å verve nye medlemmer?
Nå er høsten kommet, og stor spenning har vært knyttet til hvor mange vi klarte å få over dørstokkmila.
Skolekorpset hadde 40 medlemmer før sommeren, med smått og stort...
- Hvor mange tror dere skal begynne som nye denne høsten?
- 40 til!!!!
Plutselig er medlemsmassen fordoblet! 
Gjett om de voksne har måttet samle sammen alt det de kunne finne av instrumenter for å ha noe å tilby alle de håpefulle? - Et luksusproblem!!!
Ungene holdt rekrutteringskonsert på egen skole, og har vært flinke til å motivere venner å kjente til å bli med. - og de voksne foreldrene i korpset har gjort en fantastisk innsats for å følge opp alle henvendelsene som har kommet i etterkant...
- Og bildene vi tok ble lagt merke til. Mange flere unger har sagt at de har lyst til å være med på plakater til neste år...så kanskje vi må gjøre det om igjen? 
Det har gått mange dager siden forrige blogginnlegg. Familien er i oppstart av alle sine aktiviteter i disse dager. Jobb og fritid skal snurres i gang, - det går i ett kjør fra morgen til langt  ut på natta, blandt annet med musikk. Her er noen flere av bildene vi tok på vår lille foto-shoot i våres. - I dag blir blogginnlegget om denne gjengen med tøffe korps-unger, og historien som viser at det nytter å sette seg "store hårete mål"! 

- Ha en super onsdags kveld!

8 kommentarer:

 1. Utruleg herlige bilder!
  Barna strålar, og korps ser jo kjempemorsomt ut!
  Har vore med i maange år sjølv, men eg var nok neppe så kul..hihi!

  Lukke til med kvardagen!

  SvarSlett
 2. Det er såååååååå morro at så mange vil spille i korpset.
  Og bildene er fantastiske. Gleder meg til å se neste års bilder :)

  SvarSlett
 3. Så innmari kult! Digger bildene. Har aldri spilt i korps selv men tenker det er skikkelig gøy for ungene. Og her i familien skikkelig digger vi ORPS filmene!

  SvarSlett
 4. Stilige bilder! Ikke tvil om at barn vil være med på det som skjer. Var selv trener for et fjortislag i fotball. De laget sang og spilte inn i studio. Gav ut på cd og kom på tv. Skal si det gjorde underverker på tilstømmingen av fjortiser. Ha er fortsatt fin uke.

  SvarSlett
 5. Wow, det var litt av en rekruttering! Dere har gjort en kjempejobb. Veldig kule bilder også, sånt hjelper på imagebyggingen.

  SvarSlett
 6. Kult!! Både kule bilder, av kule barn - og utrolig kult at dere ble så mange flere :)

  SvarSlett
 7. Hei Krabbelure :))Da jeg skulle finne tilbake til deg oppdaget jeg at jeg ikke hadde deg i linklista mi. Jeg var sikker på at du lå der, men NÅ er du i hvertfall på plass :))Herlige bilder du tar. Er så koselig med glade unger :))Og endelig er det fredag og helg! Hipp hurra :))
  Klem fra Kardemomme

  SvarSlett
 8. Helt fantastisk :-) Lykke til med skolekorpset! Dette viser at det nytter å drive rekruttering til lag og foreninger for barn og unge :-) Vi må kanskje være mer kreative alle sammen, slik at de ser at vi ikke er en gjeng med treiginger..... ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...