"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

mandag 9. august 2010

Siste vals med Lill-Ann.

Den siste perioden har blitt den reneste gassingen i mine bardoms sommerminner. Ja, ja...jeg avslutter nå med å presentere dere for en siste kjær sommervenn - teppetrillen Lill-Ann! 
Mye morsommere enn å støvsuge var å få trille over teppene med denne fiffige lille saken, som altså fjerner lo og rusk og rask fra teppene helt uten å bruke strøm...Noe å tenke på i våre klima-tider  hi  hi! 

Her er hennes kusine, teppebankeren! Også morsom for små barn, - å banke i vei av full kraft så mye man vil!!! Kanskje god husmor-terapi også?
For å glede alle dere vatt-teppe gale bloggere introduseres dere herved til noen av alle de teppene Krabbelurene har tilbragt denne sommeren med...fargeglade og vaiende i vinden...
Og Krabbelurejenta banker i vei i en putevarkjole sydd av hennes mor (stolt ja...) av loppis-funnet fra i våres... mer om det kommer en annen gang...
Noen av sommerens skatter i vinduskarmen, - en hvit fjær, en sjøstjerne, et skjell...og en turkis vase. Et lite stilleben det også...

3 kommentarer:

 1. Herlig innlegg. Husker godt både teppetrillen og teppebankeren!! Gode minner:). Herlig kjole du har laget til snuppa også!
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. En slik teppetriller hadde mormor og morfar også. Rød. Men ikke helt maken tror jeg. Deres har faktisk navn ;). Kjempesøt gul kjole - og jeg falt pladask for stillebenet du avslutter med. Vakkert.

  Tror nok du må ha veibeskrivelse for å snuble over traskronene mine i så fall. Vi snakker en smule utenfor allfarvei ;).

  Føles litt merkelig ut nå. Etter 7 - 8 uker i slaraffen. Mannen skal på jobb i morgen. Jobb? Vi har liksom hengt sammen mer eller mindre 24/7 i ca. 50 dager, så det blir uvant med hverdag. Det braker bare litt løs for ungene kan fortsatt leve slaraffen seks døgn til. Har gitt opp å akklimatisere de med tanke på skole. Prøvde....litt - men de er seige. Ungdom.

  Ønsker deg en fin inngang på den nye august-uka! Hei og hopp!

  SvarSlett
 3. Får skikkelig barndomssommer feeling av disse sommerferieinnleggene dine. :)
  Tankene går tilbake til varme sommerkvelder på hytta med blomstrete vatttepper, Donaldblader og sommerkjole omtrent som den jenta di har på seg.
  Mmmmmmm, deilig.♥

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...