"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

tirsdag 23. februar 2010

Vinterdag av de sjeldne!

I dag har vi hatt en dag med påskeforhold her hjemme. Vi som leker vinterferie på fjellet mens vi er ved sjøen satte stor pris på det!  Sol og blå himmel, nysnø og flott oppkjørte løyper, tre kuldegrader...mmmmmm.... 
De halse-syke ble fort andpustne og tok det litt med ro. Bror derimot, var inspirert av Northug og peiset på som en "villmann" , - mor greide ikke å holde følge for alt i verden...:) Etterpå var det deilig å komme inn og fyre opp. Puslespill har fått en ny renessanse i heimen. Det er en fin aktivitet å sitte med foran TVen mens norske OL håp halser seg gjennom løypene. Det er jo ikke alle scenene som er like spennende å følge med på for de små.
Når barna skal bestemme middag blir det gjerne taco, - og når mor er blitt for lei av det,  er hamburger gjerne det neste de ønske seg. I dag fikk jeg et øyeblikks inspirasjon og satte igang å bake hamburgerbrød. Når vi lager burgerne sjøl blir det faktisk innmari godt! 
- Kanskje blir hjemmebakte brød prikken over I-en?
Jeg aner at jeg blir stiv og støl i morgen, - det gjør ingen ting. Jeg synes egentlg vi er ganske gode til lå leke fjelltur hjemme jeg...følelsen er som den skal både i musklene og i kinnene...
Nå ligger nystekte burgerbrød å kjøler seg under klede, og mor skal ta en varm dusj. Hyttelivets gleder...he..he...
- Ha en god tirsdagskveld!

3 kommentarer:

 1. høres kos ut!
  så sporty dere er!

  klem beate

  SvarSlett
 2. Hei. her kommer et lite livstegn. dumpa tilfeldigvis inn her. artig å finne deg. fin blogg! mange fine innlegg. vi er familie på fire, som også koser oss veldig sammen. hatt lignende tur i vinterskogen nylig, med lillesøster i bæremeis. har lik kjøkkenlampe og litt lik peisovn! :) hihi! "blog on".

  SvarSlett
 3. Hyggelig å høre fra deg Åpent hus! Jeg ser av din blogg og din kommentar at vi nok har en del til felles ja! Jeg følger deg fra nå av.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...