"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

søndag 21. februar 2010

Hekledilla

Rett før vi skulle fyke til fjells kom influensaen og slo beina under alle våre reiseplaner. Med to av fire nede for telling var det bare å legge om på planene, og hente fram alt vi har av evne til å se det positive i situasjonen...Heldigvis er vi ganske godt utrustet på den fronten, både voksne og barn.
- For var det et år det virkelig ikke var nødvendig å dra langt for å finne snøen, så var det jo akkurat i år! I dag har mor og bror lagt bak oss et anselig antall kilometer på langrenn, i herlige ti kalde, grønn smøring og sol! Med røde kinn og store smil dro vi hjem, -  og livet var ikke så verst likevel!
Med Karens suksess her i livet, - har mamma fått ny selvtillit på helkefronten. Jeg, som ikke helt vet hva en fastmaske er, fikk jo til å lage noe! Så her blir det flere...
En bror til Karen er under produksjon. - Takk himlen for maaaange OL-timer foran oss. Da kan  jeg med god samvittighet sitte i sofaen og lage dukkehoder og armer og ben... og tommeltotter denne gangen.
- Lykkelig er den som gjør sine gleder enkle!
Ha en god vintersøndag, - i fjellet eller ved sjøen som Krabbelurene.

4 kommentarer:

 1. Jeg vil på kurs hos deg....:D Jeg kan IKKE hekle, men jeg vil sååå gjerne lære.
  Du er superflink!! Karen er så fiiiin.

  SvarSlett
 2. Kurs skal bli! Jeg vet bare ikke hva det heter det jeg gjør...:)

  SvarSlett
 3. Heisan!
  Håper familien friskner til etter hvert og kan nyte feriedagene i fulle drag!
  Det hørtes ut som en fin skitur du hadde hatt og ja, hekletøyet foran tv og OL er supert. Verdens beste samvittighet for bare å sitte der og kose seg og høre og småtitte på spennende sportsresultater.
  Ha en flott mandag!
  Klem kaspara

  SvarSlett
 4. Heklinga blir jo kjempebra! Den som intet våger intet vinner.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...