"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

lørdag 20. februar 2010

God natt, lille Karen...

De som følger med hos Krabbelurene, stiftet bekjentskap med lille Karen for noen uker siden. Siden sist har Karen fått madrass, dyne, pute, nattkjole og ...røde roser i kinnene :)
I historien om Karen var det faktisk senga som kom først. Storedraugen laget den etter modell fra gamle tippoldefars originale seng. Han laget den til sin lille jente for mange generasjoner siden. Senga kunne jo ikke stå uten dukke, - dermed ble det liv i Karen!
Karens klær og sengetøy er alt laget av gamle skjorter som mor har lagt til side for framtidige, kreative prosjekter. Godt å se at fillene kan komme til nytte. Lillesøster tar godt vare på Karen hver dag. I krabbelurehuset er nok hun den dukken det har blitt lekt mest med av alle som har bebodd lillesøsters rom. I kveld brer vi dyna forsiktig over og sier, -  sov godt, lille Karen...

4 kommentarer:

 1. Vilken fin docka du har gjort! Helt underbart!

  Och det är så fint med nattkjolen - min väninnas dotter har fått en av Fröken Skickligs dockor i julklapp - men av någon anledning kom Lilly (som dockan heter nu) utan nattklänning. Flickan tyckte att det var väldigt konstigt eftersom Lilly hade så många fina kläder med sig.

  Till slut fick hennes mamma sy en nattklänning (och jag skulle börja att ändra mina dockkläder-sets, det ÄR faktiskt viktigt att ha nåt på sig på natten, även som docka ;-)

  Tack för dina fina rader på min blogg!

  Kram norrut, Juliane

  SvarSlett
 2. å den var utrolig fin Anette!! Du imponerer stadig! hilsen Marianne K

  SvarSlett
 3. Hvor er hun og hendes seng og klæder dog vidunderlige. Det er så man bliver helt blød i barnesindet.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...