"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

mandag 8. februar 2010

Å øve med barn


Det krever mye selvdisplin å lære seg å spille et instrument. Krabbelurebarna har to messingblåsende foreldre, og er selvsagt ut for øvingsmasets tyranni. Heldigvis ser de ut til å trives bra med øvingen begge to, - det har hittil aldri vært nei når vi foreslår å spille. Det er fint å være forelder å følge deres gradvise læring. Det blir så tydelig hvor mange kunnskaper som skal koordineres, - notespråket skal kodes og leses, og omsettes til matmatikk og rytme, samtidig som pust og finmotorikk i fingre og lepper skal stemme overens så man treffer den rette tonehøyden...ganske fantastisk at det går bra !

Etter en god øvingsøkt må vi ha en belønning. - Smoothies er jo både sundt og godt, og alltid polulært. Og når vi er inne på smoothies må mor skryte litt av sin siste helse-investering. Økologisk linfrøolje skal være veldig så sunt. En skje av dette i mixen skal visstnok gjøre susen... i kveld har jeg startet, så får vi se om det blir en ny og bedre mor som spretter fram om noen dager...
I kveld skal jeg komme i gang å øve igjen, og jobbe litt mot neste konsertprosjekt som kommer i mars. Det gikk jo så bra med alle kjente korps i NM i helga. Jeg er kjempeglad på deres vegne, - og har innerst inne en liten drøm om at kanskje en gang kunne mitt korps også hevde seg på disse arenaene... og da er det jo bare en ting som hjelper...kanskje linfrøolje også bidrar positivt...?

Ha en god mandags kveld!

2 kommentarer:

  1. Hei og hå
    Fikk helgens beste tips av dattera i huset om å kikke på bloggen din. Hun hadde pratet med krabbelurefar på face og fått høre at du blogget. Kjempe koslig å lese og se på flotte bilder. Hils alle krabbelurene - de "gamle" også!

    klem klem fra Kristin

    SvarSlett
  2. He...he... Det var koselig å ENDELIG få en kommentar på alle innleggene mine!!! Da blir jeg så veldig glad skjønner du!!! Hils alle dine også! Skjønte på Ulf at alt står bra til!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...