"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

onsdag 3. februar 2010

- Se mamma, jeg har fått en spark!


Vi har en snøvinter av de sjeldne her nede i fjære-steinene hos krabbelurene i år. Det nytes i både av små og store. I dag fikk vi til vår overraskelse en vinterlig påminnelse om hvor fint det er å bo i samme området som generasjoner i Krabbeurefamilien før har bodd. Storebror fant på å ta en annen vei hjem fra skolen enn vanlig, og traff en eldre mann i full sving med snømåking.
De slo vel av en karslig prat de to, og fant ut at snømåkeren hadde vært jaktkamerat av storebrors oldefar, og vips var alle familieforhold kartlagt. Det endte med at gutten fikk med seg en sparkstøtting som likevel bare stod der i kjelleren,- akkurat passe for en 8 års gutt ...Gjett om han var gledesstrålende stolt da han kom hjem! Dette hadde han jo ønsket seg lenge!!!
Sparken ble beundret av både familie og blide naboer hjemme, - flere ble rent nostalgiske ved synet. - Mannen var skikkelig grei, og kunne spille trekkspill, mamma...og heldigvis husket jeg å si takk også!
Det ble en dag med både vinter-gleder og gleder over å kjenne seg som del av et stort nettverk som har vært her vi bor lenge, lenge før vi ble født. Kanskje følte spark- giveren noe av det sammme...:)

1 kommentar:

  1. Gratulerer så mye med "ny" spark!!! Kjempe koselig. Har vært inne på tanken her oppe i åsen også. De er så innmari koselige ;D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...