"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

søndag 12. september 2010

Umoderne, men godt...

Kaffe-slabras hos krabbelurene i dag. Pappa har hatt bursdag = et påskudd for å samle "de gamle" til selskap = et påskudd for mor til å stulle og bake og høre radio og kose seg på kjøkkenet en formiddag...mmmmmmm.....
Det ble blåbær-muffins med vaniljefyll, - etter en oppskrift fra Ingrid Espelids gode gamle blårutete...he..he.. ikke akkurat super-trendy, men gode ble de. 
Muffinsene henger alltid igjen i forma for meg når jeg prøver å steke dem uten papir, - og de store papir-formene jeg kjøpte siger bare utover og blir kliss...så i dag følte jeg meg veldig lur når jeg satte papir-formene oppi muffins-brettet, - det gikk prima bra!!! 
I tillegg fant jeg fram en gammel god brownies-oppskrift som jeg husker det var litt moderne å bake når jeg var hjemme i fødselspermisjon for ...hmmmm...sju år siden! Nå er det ikke så moderne akkurat, men fortsatt godt likevel. Fatene er høstens loppe-funn, og den observante ser at de kandiserte fiolene fra i våres fortsatt er blå og fine på kaka.

Det ble en koselig kveld, med masse latter og gode historier. Fire besteforeldre og en oldemor, ungene går fra fang til fang, den ene historien tar den andre, fortellergleden blomstrer mens mørket faller på...

Nå er det bare litt klargjøring til uka, så er det sengetid for de store også.

4 kommentarer:

 1. Ser ut til at du har hatt en koselig kveld. Muffinsene så virkelig fristende ut.

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 2. mmmm, ser kjempegodt ut! bruker også alltid å ha muffinsformene oppi muffinsbrettene!

  ønsker deg en fin ny uke

  klem beate

  SvarSlett
 3. Å, de muffinsene så bare helt nydelige ut. Har aldri kommet på å ha vaniljefyll oppi dem. Smart. Brownies er jo alltid en slager;)

  SvarSlett
 4. Mm, det så godt ut!! Må prøve å bake muffins med vaniljefyll en dag..
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...