"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

onsdag 8. september 2010

Pakke i posten!

Husker dere hekle-dukken Henriette? Sist dere så henne var hun fortsatt uten hår og ansikt, stakkars...Mor satt en kveld og sydde på øyne og munn, og knøt på hårstrå etter hårstrå, og tenkte på de fantastiske dukkene til "Frøken skicklig". Det er de fineste dukkene jeg vet om i hele verden, tenkte mor... og sendte en epost til Julianne og spurte om hvordan hun laget sitt dukkehår...
- Og skjønne Julianne sendte svar, og til og med noen hår-prøver i posten hjem til krabbelure-huset! Så nå hekles det i vei på enda en ny dukke, som skal få ekte dukke-hår!!! Bare jeg kan få noen fri-kvelder igjen nå snart, så skal dere få se...:) 

4 kommentarer:

 1. Så hyggelig med pakke i posten :) Gleder meg til å se dukkene!

  Du har virkelig tatt mange fine bilder i det siste! Det ser fantastisk ut å bo i sånne omgivelser!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Spennende, gleder meg til å se hvordan det blir :)

  SvarSlett
 3. Det gläder mig att du blev glad! Det blir säkert kanonfint med "riktigt" hår...
  Härs sys det för fullt och min favoritplats just nu är en gammal fåtölj framför vår öppna spis, med en värmeflaska i ryggen och en virknål i handen, som en gammal tant ;-)

  Stor kram från Berlin,

  Juliane

  SvarSlett
 4. Åh, så lurt å spørre henne! Eg syns også at ho lagar verdas fiiinaste dukker, og så presenterer ho dei på ein utruleg skjønn måte!

  Lukke til med ny hekledukke! :)

  Eg går rundt og lurer på om eg skal melde meg på eit dukkekurs i jenta mi sin barnehage... Åtte torsdagar framover, og eg kan få baby når som helst, om ei veke eller åtte. Eg kan jo ikkje sitte på vent i vekesvis!
  Takk for at du inspirerer meg! :)

  Ha ein strålande dag!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...