"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

søndag 24. januar 2010

Søndag kveld med godt selskap

Krabbelurenes helg har vært bra. Av den lange lista som måtte ut av mors hode på lørdags morgen, ble noe gjort og noe ikke gjort... sånn måtte det jo gå, tatt i betraktning at lista ble ganske lang!
Søndags kvelder er også gode kvelder tenker mor, med fyr på peisen og mor og far knatrende side om side på hver sin PC. Det legges planer, organiseres, jobbes med morsomme prosjekter, utveksles ideer... Denne søndags kvelden brukes til å telle opp hvor mange venner og kjente som skal være med på billettbestilling til et av høydepunktene denne våren! I den grad mor kan sies å være fan av noen, må det være disse kara fra Østerrike! - Sært? Ja, men herrrrlig originalt, morsomt, suverent, virtuost og sprell levende !!!!
Alle som liker særdeles god musikk framført på særdeles uoriginalt vis må bare hive seg med på en kveld de ALDRI vil glemme! Brasserne i BMK drar i samlet flokk, - men det er ennå lenge til... - Å øve var noe av det jeg dessverre ikke rakk denne helga...


3 kommentarer:

 1. Gleder meg veldig. Du er jo utrolig god til å drive reklame for disse gutta, det skal du ha.

  Morsomt!!!
  Øve kan du gjøre i dag ;D

  Klem

  SvarSlett
 2. Var sent oppe på lørdaqen for¨å høre igjennom det som var lagt ut på på YouTube med Mnozils. Kan anbefales, for her er en hel del fra deres konserter.

  SvarSlett
 3. Ja, det er mye bra på You Tube. Kanskje jeg må legge det ut på bloggen også...:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...