"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

onsdag 20. januar 2010

Bestefars gamle malingspann


I kveld har jeg fjernet maling fra min salig bestefars gamle malingspann. Spannet fant jeg innerst i bua i sommer, og reddet det fra å bli kastet i en ryddesjau. Så kom jeg over i kveld igjen under trappa, da jeg gikk og lurte på oppussingen av kontorkroken jeg har skrevet om før. Nå var det bare å gyve løs, for blir det båret ned i kjelleren nå, blir det aldri gjort.

Først måtte rester etter mange sommeres hyttemaling foreviges. - Så var det å sause inn med Duxola og la minuttene tikke...

Og sim sala bim, etter en halv boks malingfjerner og noen gode omganger med stålull skinner spannet som aldri før ...!!!

Å gjøre dette midt i kalde januar brakte tankene hen på sommer og sol og hytteliv for krabbeluremor...

Som avslutter kveldens blogginnlegg med noen bilder som ble tatt sommeren 2009, noen varme dager som virker uendelig fjerne nå når snøen laver ned...Til sommeren skal spannet brukes til skjellsamling, markblomster, bringebær og blåbær...mmmmmm........3 kommentarer:

 1. Den blei jo kjempefin da. Hva vil du ha oppi?? blomster??
  kan sikkert brukes til mye. Skikkelig nostalgi ;D
  ....liker sommerbilder jeg også ;D
  Klem

  SvarSlett
 2. hei Anette
  så fin den ble! det er så sjarmerende med slike spann. har noen selv også!
  herlige sommerbilder!

  klem Beate

  SvarSlett
 3. Nøj hvor blev den fin. Jeg er vild med dit stirrende øje som jeg fuglte hertil hvor jeg fandt andre skønne skørre billeder og en fin blog. Hav en rigtig dejlig weekend allesammen.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...