"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

lørdag 9. januar 2010

Min lørdag i bilder

En lang dag. Øving med brassbandet i seks stive timer gjør sitt med både hode og kropp. Vi må jobbe hardt nå for å greie å presentere dette vanskelige, klassiske reportoiret på en god måte. Utrolig gøy å se at alle stiller opp og strekker seg det de kan! Det er ikke lenge siden dette korpset vurderte å kutte ut seminarer fordi ingen møtte opp allikevel!

Denne lørdagskvelden er begge krabbelurebarna hos venner og skal sove hos dem i natt, så mor og far har barnefri. Det er like greit, for bildet over viser nok stort sett hva kvelden kommer til å gå med til for krabbeluremor i allefall...
Årets plakat-design har fått mange gode tilbakemeldinger. Det er alltid hyggelig, for det er virkelig mye kreativ energi jeg legger ned i å lage disse ulike plakatene. I dag har de store bannerne kommet opp, og plakater pepret over hele kommunen! Til uka skal flygebladene ut i over 1000 postkasser...bare noen nå kommer på denne konserten!!!! Det jeg er aller mest redd for er selvfølgelig for at vi på den "store kvelden" sitter med bare en håndfull publikummere til tross for all denne jobbingen...og at motivasjonen går ut av oss for evig og alltid etter tidenes fiasko liksom! Men det er jeg alltid redd for, og hittil har det aldri holdt stikk, så vi krysser fingrene for denne gangen også!
En av dagens morsomste effekter, var denne giga-store plakaten som vi fikk produserst på Atles trykkeri i Porsgrunn. Den fyllte opp hele vinduet i foajeen, og ble veldig flott fra veien! Det må vi gjøre flere ganger!

2 kommentarer:

 1. Ikke vær redd, krabbeluremor. Dette ordner seg. Jeg er 100 % sikker på at det kommer til å bli en suksess i år også.
  Gleder meg så utrolig masse til å sitte på scenen med alle sammen, for vi er en FLOTT gjeng.

  Plakaten er helt VANVITTIG flott, så den kan du være så stolt av. akkurat som de andre du har laget.

  Tror kanskje det blir beina på bordet her i kveld, med et glass rødvin. Det har vi jammen fortjent...:DDD
  Vi snakkes i morra, friske og uthvilte, og husk, dette er GØY!!

  Klem

  SvarSlett
 2. Ja, takk...litt rødvin i kveld blir bra! Jeg har akkurat fått ut juletreet og en milliard barnåler,.. det er i seg selv verdt å feire! Vi er en utrolig bra gjeng! Skal bli spennende å se hvor dette fører hen etter hvert...!

  Klem fra Krabbelure :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...