"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

mandag 2. desember 2013

Julegave til morfar!2.desember lanserer jeg en optimal julegaveide til alle som har en i famlien som liker å lage ting i tre! Min kjære pappa har et godt håndlag, og lager flotte møbler, barneleker og fiskeutstyr av tre. 
Fiskevinnene hans er så blanke og fine at de nesten er for fine til å fiske med!


De som har kjøpt ting av han har lenge etterlyst et stempel eller en signatur.
Nå har vi tatt grep, og designet et tre-stempel til han, som passer perfekt på bredden av en fiskesvinne. Tøft, hva? Stempelet fungerer utmerket. Vil du kjøpe et , så kan Krabbelure anbefale svijern fra http://www.foldal.no
Nå tenker kanskje du at det var ille at jeg publiserte julegaven hans 2.desember? Men pappa har bursdag i disse dager, så for han ble det en desemberbursdagsgave i stedet. Vil du gi bort en håndlaget fiskevinne etter gammel modell kan vi sikkert fikse det også, så sant han har noen på lager. Vi deltar på julemarked i Langesund til lørdag, - og der skal vi få selge noen vesla og jeg. Det blir spennende! 

God mandags kveld! 

PS. Noen har etterlyst et bedre bilde av  fiskevinna. Hadde ikke et i "helfigur", men her er ett som illustrerer fra en litt annen vinkel i allefall. 


1 kommentar:

  1. Spennende - du må ta et bilde som viser hele fiskevinna. Jeg jakter enda på ei som likner den jeg hadde da jeg var lita. Den fikk jeg alltid store fisk på :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...