"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

fredag 2. desember 2011

Nå er det nok...


Krabbelurebloggen nærmer seg andre året...Jeg lagde den for å minne meg selv på å finne tid til å gjøre hyggelige ting i hverdagen. - og ikke minst å øve meg i å se alle de små fine tingene som omgir oss til hverdags. 


- Hvordan skal man så tolke det når det nesten ikke er aktivitet på bloggen ?


- jo, det har vært en travel tid for Krabbelurene, uten pustehull i mange uker.
Jeg merker det blant annet på kreativiteten. Den forsvinner. Blikket for detaljer også. 
- og alle ideene som ellers kommer som perler på en snor...


- Det må snart være nok nå. 
Jeg kjenner det på meg. 
Livet består av mer enn jobb...

Bildene her er fra vesla sitt rom. Det er ikke akkurat noe show-room, - men vi er så stolte av å ha fått opp noen wall-stickers at vi måtte vise dem fram likevel. Fotograf-mamma øver seg på å kontrollere lang lukkertid. Vesla liker å se ut som et spøkelse på bilder...

God helg alle besøkere. - Jeg vet dere er der, og setter så pris på dere !

4 kommentarer:

 1. Så sant, så sant....jobben må ikke få spise opp livet. Viktig å leve som hver dag var den siste. Sikkert ingen som siste dag i sitt liv hadde tenkt: Skulle ønske jeg hadde jobba litt mer...
  Håper du får ei fin og avslappende helg :-)

  SvarSlett
 2. Det er helt sant, livet er mer enn jobb. Hold av en kveld i jula til oss da. Må ha revansj ( hmm staves vel ikke sånn men) på monopol over han lille, store nevøen min som bare håvet inn penger og eiendommer i fjor. Forresten så er rommet til veslesnuppa sjarmerende til tusen.

  SvarSlett
 3. Nå ble jeg nesten redd for at du skulle si det nærmet seg slutten på bloggen, det hadde vært veldig trist!

  Kjenner meg så godt igjen i det å ikke ha overskudd til noe særlig annet enn jobb, håper du finner tid og energi til kreativitet fremover :)
  Ha en fin førjulstid!

  SvarSlett
 4. Oi! Jeg skvatt også til når jeg så "nå er det nok"-overskriften. Ble redd for at du hadde tenkt til å legge ned bloggen. Jeg tror ikke jeg har lagt igjen noen kommentar tidligere, og det innser jeg at er litt dårlig gjort, ettersom jeg stadig er innom og gleder meg over innleggene dine. Synes du skriver så fint, og liker det at du har et litt avslappet forhold til interiør - selv om du har en interiørblogg. :-) Fint å lese om en blogger som ikke er opptatt av å ha det "siste nye" liksom.
  Ønsker deg og dine en god adventstid videre.
  EU

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...