"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

søndag 26. desember 2010

Ettårs bloggebursdag og kakefest!

 I dag er en liten merkedag.
Krabbelurebloggen har ettårsjubileum, - for i dag er det ett år siden mitt aller første, forsiktige forsøk på å publisere bilder på nett ble gjort. Derfor inviterer jeg alle dere, mine trofaste følgere og lesere, som fortsetter å besøke Krabbelurene dag etter dag, ned i julekakeboksene mine. - De er heldigvis ikke så tomme lenger som det så ut til en uke før jul...
En særlig ekstra takk, skal "Den gode feen" og Linda ha. 
Uten hennes inspirerende eksempel hadde jeg aldri kommet på ideen om å blogge. At hun i år ble kåret til Norges beste blogger er jeg ikke et øyeblikk overrasket over! Heia Linda! 
Dersom ikke Krabbelurefar hadde tvunget meg til å sette meg inn i hvordan jeg faktisk kan nyttegjøre meg alle mulighetene på hans Nikon D80, hadde jeg aldri klart å knipse gode bilder. For ett år siden skjønte jeg null av alle knappene. Nå har jeg fått en ny hobby!
- Jeg er deg evig tankemlig...
- Og til sist vil jeg takke min gode venn Siri, som var den som dro meg i gang med bloggingen til slutt. Juleferien 2010, - noen dager fri, og vi satte i gang samtidig begge to! 
Lite visste jeg at dette skulle gi meg så mye glede og inspirasjon som det faktisk har gjort dette året. 

Krabbelurebloggen har i dag hatt 15 830 besøk.
Det er et svimlende tall! 
- Ha en fortsatt god kveld, alle bloggvenner! 

8 kommentarer:

 1. Og nå trodde jeg det var meg du siktet til :p Men gir meg selv en liten takk likevel ;) Gratulerer så mye med ett års bloggdag! Og ikke minst, fortsatt god jul =D

  SvarSlett
 2. Heia Iris! - Tusen takk til deg for alle koselige kommentarer jeg har fått fra deg, - men vi ble nok kjent seinere enn for ett år siden. :) Men du skal ha mange tusen takk du også, for å være en god blogg-venn og inspirasjonskilde :)

  SvarSlett
 3. Grattis med 1 års dagen. Glad du valgte å bli en del av "blogglandia".
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 4. hurra for krabbelurebloggen!!
  takk for herlig og fargerik inpirasjon!

  klem beate

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen vennen. En riktig SUPER BLOGGER har du blitt :DD..... tenk at 1 år går så fort :D
  Ingen tvil om at du har blitt kjempe flink til å ta bilder, det er det mange som har hatt glede av i året som har gått. Gleder meg til å se fortsettelsen på dette "eventyret".
  Vi sees snart.

  Klem klem klem

  SvarSlett
 6. Gratulerer så masse med dagen :) Med ønske om ei fortsatt god jul, og et supert nytt bloggeår til deg :))'
  -synnøve-

  SvarSlett
 7. Tiden går visst fort, men tydeligvis ikke så fort Krabbeluremor. Det var vel rundt påsketider vi ble kjent om jeg ikke husker feil :) Du er en sann inspirasjonskilde selv!

  SvarSlett
 8. Gratulerer med jubileum, og takk for fine og inspirerende innlegg! Du tar veldig fine bilder, så jeg får vel takke din læremester husbonden også. (Men altså: kamerateknikken er én ting - men øyet for de gode motivene skal du vel ha æren for selv!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...