"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

torsdag 8. april 2010

Ny kjærlighet...

...jeg tror jeg har fått en ny ting å samle på. Narcisser! Jeg har i mange år hatt en spesiell sans for disse liljene, - det er noe rent og skjært med det hvite og det gul-orange som appellerer så veldig til meg.
I år har jeg ervervet to slag. Denne heter Bridal Crown, og har ganske små blomster i klaser. Og den har en helt utrolig honning-aktig lukt som virkelig er fantastisk!
Denne heter Narcissus Frileuse - og har enklere, større klokker. Også denne lukter godt, om enn litt svakere enn den andre. Jeg er skikkelig uefaren med løk-blomster. Hva gjør jeg når de er avblomstret? Mørkt i kjelleren og utplanting til høsten?
Jeg må lese meg opp å dette, så jeg ikke vanskjøter mine små babies. 
Tips mottaes med takk! 

4 kommentarer:

 1. Eg har og ein av dei, men min er allerede visna så eg hugsar ikkje om det er Bridal crown eller den andre. Men eg hugsar den lukta særs godt, så kanskje det var den øverste. Jallefall... mamma sa at eg sko planta den ut, samtidig gi den litt beinmjøl som er nam nam for løkane. Ho er min hageekspert. ;)

  Grønne fingrar vett eg ikkje om eg har, heller svarte itte å ha gravt i molda, men hageglede det har eg. Og drivhuset elskar eg. Er liksom fint vær og god temp. der uansett. ;)

  Ellers så hørte eg på bror din sin musikk, og I LIKE IT!! Det må du helsa og sei.

  God natt. ;)

  SvarSlett
 2. Å, så koselig innlegg, Inghild! Jeg setter stor pris på meldingene dine. Takk for alt, Beinmel må jeg altså skaffe, - men ikke plante ut før til høsten, ikke sant???

  SvarSlett
 3. Sååååååååååååå utrolig fiiiiiiiinn blogg!!!!
  Den gjorde dagen min!!!

  Takk for deling og kjærligheten!

  Skal følge med videre!!!

  Beste ønsker, Alexandra :-)

  SvarSlett
 4. Såååååååååå utrolig fiiiiiiiiiiiiiinn blogg!!!
  Fant den helt tilfeldig...

  Den gjorde dagen min!!!

  Skal følge med den videre :-)

  Tusen takk for delig og kjærligheten!!!

  Beste ønsker, Alexandra :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...