"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

torsdag 15. april 2010

Frydefull vår!

- Været er strålende om dagen! Ikke mye tid til blogging nå! Krabbelurene er i hagen hvert ledige minutt, - og dem er det ikke så mange av for det er mye som skjer både på jobb og i foreningslivet også! Mange har etterlyst innlegg på bloggen. Her kommer endelig ett!
Det er åpnet en ny butikk i den lille byen vår! Den feiret jeg med å kjøpe denne tøffe magasin-holderen. - Fin, hva?
Tusenfryd minner meg om vår og farmor. Farmor sine bedd og plen var alltid full av små, søte tusenfryd. Jeg husker små hender som plukket og plukket...Disse er kjøpt i butikken, men frydefulle vårlige de også...
Jeg har plantet dem i en gammel, hvit porselens-terrin, og bærer dem ut hver dag så de skal få masse lys. Så blir de med inn om kvelden og fortsetter å glede oss innendørs...mens en lys april-himmel motvillig gir etter for skumringen, senere og senere kveld for kveld...

3 kommentarer:

 1. Lekre bilder. Eg har også blitt ein hageentusiast etterkvart. Me kjøpte eit åttitalshus med hage som ikkje var gjort noko med, for 7 år siden. Nå tutlar me på heile tida. Stadig nye planar om våren og hausten. Sommaren ska helst bare nytast. ;)

  SvarSlett
 2. Ny butikk? Hva skjer? Tror jeg må komme meg hjem snart så jeg får med meg det som skjer...
  Nydelige blomster og stilig magasinholder :D

  SvarSlett
 3. AImabel: Utrolig koselig å høre fra deg! Catwalk har utvidet, og åpnet butikk med barneklær og herreklær og litt av hvert annet interiør-snadder...Vel vedt et besøk! Flinke damer det der! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...