"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

lørdag 17. august 2013

Sommerens dilleI lange, late sommeruker har det en tendens til å dukke opp nye "diller" hos oss.
Tilfeldighetene ville det til at makramé ble sommerens tidsfordriv.Det begynte med et blad som ble med i reiseveska ut på hyttetur. "Mollie Makes" var nytt for oss, og virkelig et hyggelig bekjentskap hva gjelder kreative ideer og motivasjon til ulikt pussel. Ingen i vårt hus kunne makramé eller fleltting av vennskapsbånd fra før, så vi plundret en del før vi forstod instruksjonene i heftet. En hyttenabo med fortid fra speideren ble vår redning, og nå går produksjonen så det suser hos vesla og alle venninnene.


- Mor, som skulle være instruktør, måtte også lære seg fletting. Og når vi først var i gang, ble liksom øynene innstillt på makramé. Vi fikk blikk for at dette har gått igjen på en masse smykker i sommer, fra de enkleste hjemmelagde bånd til de hippeste designerkreasjoner. For første gang i vårt liv har vi blitt opptatt av smykker...
1 kommentar:

  1. Jeg husker så godt da jeg var liten og vi holdt på med å lage slike. Det var jo så kjekt. Har helt glemt hvordan man gjør det nå, må nok oppfriske det :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...