"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

torsdag 18. august 2011

Liten Retro-villa.Jøye meg som dagene flyr! 10 dager siden siste innlegg, - og plutselig er sommeren blitt så fjern at ferie-fotografiene mine nå føles helt avleggs å vise fram. Her må det ferskere nyheter til, - selv om dette også faktisk er bilder som ble tatt forrige fredag...ha..ha..


Guttene var på fotballkamp, - og da finner som regel jentene på noe å leke med.
Denne fredagen fikk dukkehuset fra i våres sin foreløpige siste hånd på verket.


Noen husker kanskje huset fra loppemarked i våres. Hvis ikke kan dere se før-bilder av huset ved å klikke her. Nå er det blitt trendy sort på utsiden, og hvitt på innsiden. Litt ymse papir, de fleste fra Rie Elise Larsen og kjøpt på NettPynt fikk være fargeglad tapet !


Vi kjøpte huset "møblert", og de gamlel møblene har nå fått komme inn igjen. Men pusen er ny-innflyttet, - og en leke-ert ble en fin, grønn ball på barnerommet :D


Kjøkkenet er fortsatt satt sammen av "en fant fra hver bygd", - men den gule innredningen skal få stå. Gode tips til fine dukkehus-møbler å få kjøpt mottaes med stor takk !


Det gjenstår fortsatt noen detaljer så klart. Det tar jo litt tid å bo seg inn i et nytt hjem. Et annet spørsmål er ho hvem som skal få bo her ?
Det er lagt inn søknad fra både "Pet-shop"er, Polly og alle hennes søstre, Herr "Tedde" og Butikkmusa med fler. Karen prøvde seg også en gang, - men hun får til nød sitte på verandaen, så stor som hun er. Vi får ta dem inn på intervju og visning i tur og orden, og se hvem som trives best i vårt fargeglade lille retro-hus. Mange, gode leketimer venter...! 

4 kommentarer:

 1. kjempefint!
  og sånn ekstra stas når mamma har ordnet til lillemor?
  så gøy at du fant denne på loppis!
  vi måtte til å kjøpe
  der har også diverse figurer og skapninger flytta inn.
  beste hilsner fra
  Åpent hus

  SvarSlett
 2. Morsomt for både store og små dette her ser jeg. Du kan jo forminske noen bilder av dere å henge på veggen i fine papir rammer;)
  Husker jeg lagde kjøkken til mitt hus på sløyden!!! Hadde en helt unik lærer. Min datter er ikke intr. i å leke med dukkhus i det hele tatt!

  SvarSlett
 3. Wow, så huset på loppisen, og tenkte ' å så grusomt'... Men du så potensialet.
  Det ble utrolig fint.. Du er god :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei
  Kjempefin blogg du har:)
  Skryt av bloggen din på
  www.bloggtoppen.no
  Hilsen Mokkan

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...