"Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr." A.C.Westly

mandag 1. november 2010

Dagen derpå.

Alle krabbelurene hadde vært fryktelig travle en lang stund. Så mange ting skulle plutselig skje samtidig, - og mor og far og barn var travle både sent og tidlig for å rekke det alt sammen. Både far og mor og storebror skulle spille to konserter i løpet av en uke, - i tillegg til fotballcuper og håndballcuper og konferansereiser med jobb og...og.... 
 Vesla ble sendt til mormor,- og var  vel den som merket minst til alt sammen. Når mandagen kom var det godt å puste ut, - men da fikk alle sammen plutselig se hva som var skjedd med huset de siste to ukene! 
 Det var rot og støv over alt, - ingen ting lå der de egentlig skulle ligge, - hauger med rent og skittent tøy både her og der, diverse plastposer med ymse ukjent innhold, støvler og pensko i vilt kaos i gangen...det var bare å brette opp ermene å sette i gang for liten og stor...Snart brummet og durte det fra både oppvaskmaskin og vaskemaskin, og de vakre rosene vi fikk etter konserteringen kom endelig til sin rett når alle aviser var kastet.
- Og når huset var sånn nogenlunde tilbake i fatning, satte vi oss ende ned og spillte litt sammen, og fløt på motivasjonen og overskuddet  fra gårsdagens fantastiske konsertopplevelse!

- Tusen takk til alle som har etterspurt blogginnlegg den siste uka. Dette er forklaringen. Nå er jeg back on track, full av pepp og påfunn igjen! Og en ekstra takk til Hege og Spirello som har gitt meg awarder og utfordringer siden sist. Jeg tør ikke love at jeg rekker å ta dem, - men setter uansett stor pris på kontakten vi har og ble veldig glad over at dere tenkte på Krabbelure . Nå er det ro i huset, og jeg skal kose meg med en kopp te og "Borgen"  på TV og ta en tidlig kveld...

3 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en hektisk uke som sluttet bra =) Fikk skrytemelding etter konserten deres i går. Dere hadde visst vært veldig flinke alle sammen! Håper denne uka blir litt roligere, men likevel akk så fin for dere alle.

  SvarSlett
 2. Kjekt å "ha deg tilbake" igjen:). Høres ut som en travel uke, håper du fikk kost deg i går kveld!

  SvarSlett
 3. Godt å "lande" etter travle perioder:)
  Jeg måtte bare inn og si at jeg syns du gjorde en utrolig bra jobb som bryllupsfotograf - nyyydelige bilder!
  Kjersti

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...